O nama

FDS-trgovina d.o.o. je tvrtka koja je počela s radom 1993.godine, a razvila se kao pravni sljednik tvrtke FDS d.o.o., osnovane 1992.godine.

Osnovna djelatnost je nabava i doprema svih materijala vezanih za izgradnju cjevovodnih sistema od izvora do potrošača za medije vodu i plin, te za izgradnju kanalizacijske infrastrukture.

Od naše osnivanja pa sve do danas, cilj nam je pružiti proizvode, usluge i rješenja najviše kvalitete i našim kupcima isporučiti dodatnu vrijednost koja zaslužuje njihovo poštovanje i lojalnost.

Trajnost našeg uspjeha leži u lojalnosti naših kupaca, te u kvaliteti, inovativnosti i načinu na koji poslujemo.

ISO certifikati

Naša uspješnost počiva na motiviranim zaposlenicima, koji će učiniti pravu stvar i pokazati svoju angažiranost. Kvalitetno poslovanje i oprativne mogućnosti potvrđujemo i našim ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004 certifikatima.

Kroz dugogodišnje poslovanje na popisu naših dobavljača našli su se svi značajniji, kako domaći, tako i svjetski proizvođači instalacijskih materijala a na popisu kupaca nalaze se prvenstveno javna poduzeća s područja vode, plina i kanalizacije, i to ne samo u Hrvatskoj, već i u inozemstvu, te vodeće tvrtke s područja izvođenja radova.

Želimo rasti na način da, tržištima koja pokrivamo neprekidno pružamo korisne i bitne proizvode i usluge, te se širiti na nova područja koja se nastavljaju na naš prodajni asortiman, kompetenciju i interese kupaca.

Biti prosječan na tržištu za nas nije dovoljno dobro – mi nastupamo kako bi zauzeli vodeću poziciju.